Kakovostna ginekološka oskrba je osnovna pravica vsake ženske. 
Izberite najboljše zase.

Želite hitro in kakovostno poskrbeti za svoje intimno zdravje?
Zaupajte našim izkušnjam, predanosti in strokovnosti.

 

Naročite se lahko na ginekologija@lumed.si

ali po tel: +386 1 519 87 93

Naročite se na:

Vas skrbi vaše intimno zdravje?

Se vam morda pojavljajo ponavljajoče se bolečine, ki jim težko najdete pravi vzrok?

Se bojite obiskov vrste specialistov in se ob tem srečujete z neugodnimi dolgimi čakalnimi dobami samo, da pridete do končne diagnoze?

Potem vam lahko pomagamo. Končno imate povsem dostopno specialistično ginekološko ambulanto s prijaznim osebjem – čisto blizu vas!

Za vas bo poskrbel eden največjih vrhunskih strokovnjakov ginekologije v Sloveniji, prof.dr. Adolf Lukanovič, dr.med., višji svetnik.

Ugledni strokovnjak na področju zahtevnejših ginekoloških obolenj z več kot 40 letnimi izkušnjami v Kliničnem centru.

Kaj lahko pričakujete v naši ginekološki ambulanti?

Prijazno prisluhnemo vašim skrbem, željam in vprašanjem. Osebno in poglobljeno se vam posvetimo, saj je vaše zdravje in zadovoljstvo naša največja skrb.

V naši ambulanti izvajamo redne in preventivne ginekološke preglede ter zdravljenje v primeru najrazličnejših bolezni, lahko pa se oglasite samo na posvet.

Prijazna ginekološka ambulanta, čisto blizu vas.

Prijazno osebje in celostna obravnava
Samoplačniška ambulanta brez čakalnih dob
Hitra in vrhunska strokovna diagnostika
Sodobno opremljena ambulanta
Prijazne cene
Pokličite nas na:
ali nam pišite na: ginekologija@lumed.si
Najdete nas v Ljubljani, v Kosezah, Ulica bratov Učakar 64, 1000 Ljubljana

Mnenja

“Ko bi bili vsaj vsi zdravniki taki, kot dr. Lukanovič. Prijazen, natančen, strokoven in neizmerno sočuten. Moj najljubši ginekolog.”
Petra Krašna (pacientka)
“Dolgo sem živela z nedefiniranimi bolečinami, ki mi jih ni znal pojasniti noben ginekolog, dokler nisem srečala dr. Lukanoviča. Eden najbolj prijaznih specialistov, kar sem jih kdaj srečala, me je odrešil z natančno diagnozo in predpisal zdravljenje. Sedaj lahko normalno živim, zahvaljujoč njegovemu znanju. Toplo priporočam.”
Majda Beltram Dovč (pacientka)
“Če ne bi spoznala dr. Lukanoviča, bi še danes verjetno hodila po preiskavah. Zaradi prave diagnoze tega izkušenega in prijaznega zdravnika, ki mi je bistveno olajšal življenje, sem danes zdrava in lahko normalno in zadovoljno živim.”
Leonora Perović (pacientka)

Prof. dr. Adolf Lukanovič, dr.med., višji svetnik

Že več kot 40 let deluje na področju ginekologije in je v svoji bogati karieri veliko prispeval k razvoju sodobne ginekologije v Sloveniji. Poleg dela s pacientkami je opravljal številne vidne funkcije, kot so predstojnik Kliničnega oddelka za ginekologijo Ginekološke klinike, Strokovni direktor Ginekološke klinike UKC Ljubljana in pridobil tudi akademski naslov doktorja znanosti s področja medicinskih ved.

Ministrstvo za zdravstvo mu je za njegov aktivni prispevek na strokovnem, organizacijskem, pedagoškem in raziskovalnem področju v ginekologiji, podelilo naziv višji zdravstveni svetnik. Svoje znanje predaja novim generacijam zdravnikov kot redni profesor ginekologije in porodništva na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani.