Pogoji poslovanja in piškotki

Splošni pogoji poslovanja in določila spletnega mesta lumed.si.

Splošni pogoji

Prosimo, da pred uporabo spletne strani lumed.si (v nadaljevanju: spletno mesto) pozorno preberete Politiko zasebnosti, saj ob obisku spletnega mesta velja, da ste s Politiko zasebnosti v celoti seznanjeni in se z njo strinjate brez omejitev. Velja za vse uporabnike spletnega mesta (v nadaljevanju: uporabnik) ne glede na njihov status.

Spletno mesto lumed.si in blagovno znamko Lumed upravlja podjetje Tomaž Lukanović – Zobozdravnik Ulica bratov Učakar 64, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik).

Podatki o podjetju

Tomaž Lukanović – Zobozdravnik

Ulica bratov Učakar 64, 1000 Ljubljana

Davčna številka: 72674172

Matična številka: 2479494000

TRR: SI56 0204 5025 6701 670

 

Ažurnost podatkov

Ponudnik si prizadeva pravočasno posodabljati spremembe in skrbeti za pravilnost podatkov na spletni strani, zato za morebitne napake ponudnik ne odgovarja. Pridržujemo si pravico do napak v besedilih oziroma tekstovnih napak. 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za pošiljanje gradiva o novostih, akcijah in ugodnostih in drugih obvestil ter ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Komunikacija, obveščanje in e-novice

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko elektronske pošte ali telefonskega klica, v kolikor uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. 

Promocijska elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: – jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne (prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih), jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval. 

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko od prejemanja novic kadarkoli odjavi. 

Spletna stran ima obrazec za online naročanje na zobozdravstene in ginekološke storitve. V obrazcu shranjujemo v bazi spletni strani ter v poslanem emalu, “Ime”, “Priimek”, “GSM”, “E-pošta”, “Kapaciteta namestitve” z namenom, da uporabnika kontaktiramo preko emaila ali telefona, če bo prišlo do kakšne spremembe v terminu.

Piškotki

Z uporabo spletne strani Lumed.si se strinjate z uporabo piškotov v vašem brskalniku. Shranjujejo se na vašem disku in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Med brskanjem spletne strani se v brskalnik nalagajo piškoti, s katerimi je omogočeno ponovno oglaševanje obiskovalcem spletne strani lumed.si na drugih spletnih straneh. Storitev ne zbira ali shranjuje nobenih osebnih podatkov.

Pritožbe in spori

Ponudnik in uporabnik se strinjata, da bosta morebitne spore reševala med seboj z razumevanjem, spoštovanjem in veliko mero potrpežljivosti. V primeru pritožb ali opomb, je uporabnik zavezan najprej svoje pritožbe pisno nasloviti na ponudnika prek elektronske pošte na info@lumed.si. Vsa komunikacija se obravnava zaupno. Ponudnik pa se bo potrudil, da bo vse spore reševal razumsko in v prid uporabniku. Po prejemu pritožbe bo ponudnik v najkrajšem možnem času uporabnika obvestil in mu sporočil, kako dolgo bo trajal postopek reševanja. Uporabnik in ponudnik se zavezujeta, da bosta morebitne spore reševala sporazumno, če pa to ne bi bilo možno, pa pri pristojnem sodišču.

Za ti Politiko zasebnosti in za vse spore med ponudnikom in uporabnikom velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo kateregakoli drugega prava.

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s to Politiko zasebnosti, se smiselno uporabljajo določila Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

Informacije / Priporočila

Namen tega spletnega mesta je predstaviti storitve, ki jih ponuja celotna ekipa v podjetju “Tomaž Lukanović – zobozdravnik” in možno se naročiti na zobozdravstveni / ginekološki termin. Avtorjev edini namen je uporabnikom predstaviti informacije in nasvete v zvezi z omenjenimi storitvami. Predstavljene informacije in priporočila strogo odražajo avtorjeva mnenja, predstave in znanje o določeni temi in omenjenih storitvah. 

PRAVNO OBVESTILO

Blagovna znamka Lumed je zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino!

Spletno mesto lumed.si in vsi podatki na njem (slike izdelkov, grafike, besedila in vse ostalo) so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika. 

Pravica intelektualne lastnine

Ta stran in vso gradivo na tem spletnem mestu, vključno vendar ne omejeno na slike, besedila, fotografije, slike, ikone in ilustracije, razen tistih, ki so že pokrita z obstoječimi avtorskimi pravicami in zaščito o intelektualni lastnini, so v lasti podjetja “Tomaž Lukanović s.p.”. Za reproduciranje, objavljanje, spreminjanje, nalaganje, prenašanje in distribuiranje ali javno prikazovanje gradiva s te strani, potrebujete pisno dovoljenje od podjetja Tomaž Lukanović s.p. Blagovna znamka in logotip, ki se uporabljata in sta prikazana na tej strani, so v lasti podjetja Tomaž Lukanović s.p. Nič na tem spletnem mestu se ne sme razumeti kot podelitev – implicitno ali kako drugače – licence ali pravice za uporabo katerekoli blagovne znamke prikazane na strani brez pisnega dovoljenja lastnika blagovne znamke. Uporabniki lahko pregledujejo in prenašajo gradivo s tega spletnega mesta samo za osebno, nekomercialno, domačo rabo. Podjetje Tomaž Lukanović s.p. bo agresivno uveljavljalo svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri zakona. Vse pravice, ki niso izrecno zagotovljene, so pridržane s strani Tomaž Lukanović s.p.